Laatste nieuws
  1. Johann Peters nieuwe trainer Heren 1
  2. Dames B1 HV Huissen kampioen!
  3. Het vrienden – en familietoernooi! 9 September
  4. Isa Hubers 5e op NK Beachhandball
  5. Onze Heren 1 zoeken voor komend seizoen een nieuwe trainer/coach

Jubileumweekend

[et_pb_section fullwidth=”on” background_color=”#243e8f” inner_shadow=”off” parallax=”off” background_image=”http://hvhuissen.nl/wp-content/uploads/2014/01/Bovenbalk-blauw-bew-logo.jpg” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Fullwidth Header” title=”Jubileumweekend” background_layout=”dark” subhead=” Handbalvereniging Huissen 60 jaar” text_orientation=”left” /][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Handbalvereniging Huissen 60 jaar

In het weekend van 22/23 april 2017 bestaat Handbalvereniging Huissen 60 jaar. Dit willen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Het gehele weekend zullen er diverse festiviteiten plaatsvinden.
Op zaterdag 22 april beginnen we met een receptie voor genodigden gevolgd door een spetterende feestavond in de Buitenpoort met live muziek en veel gezelligheid. Als iedereen op zondag is bijgekomen van de feestavond beginnen om 12:30 uur de Huissense Spelen op onze buitenvelden. Naast sport een spel is er een gezellige braderie en een groot terras.

Iedereen is van harte welkom om dit feest samen met ons te vieren.
Kaarten voor de feestavond kosten 10 euro (incl. 3 consumpties) zijn te bestellen via: penningmeester@hvhuissen.nl.
Locatie: Zalencentrum de Buitenpoort, Helmichstraat 1 te Huissen.

De aanmelding voor de Huissense Spelen op de zondag kan via: activiteitencommissiejeugd@hvhuissen.nl. De braderie is toegankelijk voor iedereen en er zullen verschillende plaatselijke ondernemers zijn met leuke aanbiedingen.
Locatie: Kantine de Inworp, Julianastraat 19 te Huissen

Tot dan!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]