Potgrondactie 2021 HV Huissen

HV Huissen blaast potgrondactie voor het tuinseizoen 2021 nieuw leven in.

Het is algemeen bekend dat na de winter de lente komt. De lente brengt na de donkere gezellige feestdagen, de warmte en het licht terug. Het voorjaar is ook de uitgelezen tijd om de bloementjes weer buiten te zetten. “In het voorjaar komen de bloembollen uit die in de maanden september en oktober zijn geplant in de grond. Dit geeft altijd een fleurig aanzicht”, aldus Vincent en Sabine van Tuincentrum De Pas (onze partner in de actie) uit Gendt. “In april is het ook de beste tijd om weer de tuin in te gaan, nieuwe planten te poten en nieuw potgrond aan te brengen in de tuin. De winter is voorbij en er komt weer warm weer aan. Het voorjaar is ook de tijd om het nieuwe perkgoed te poten”, aldus Sabine.

In het verleden is er enkele jaren door de heren A Jeugd een potgrondactie gehouden. Na jaren van afwezigheid is deze actie in 2020 weer nieuw leven geblazen. In het jaar 2021 geven we gevolg aan deze actie! Door de langlopende samenwerking met Tuincentrum de Pas kunnen we deze actie houden.

De actie is geheel digitaal een bestelling kan alleen online worden geplaats, via onze website (zie onderstaand webformulier). Op 3 april 2021 zullen de bestellingen gratis worden bezorgd in Huissen (en tegen een kleine vergoeding in heel Lingewaard).

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum de Pas Gendt.

De portgrondzakken hebben een inhoud van 40 liter en bedragen:

1 zak voor € 4,50

3 zakken voor € 12,00 (SPECIALE ACTIE !)

Bezorging binnen Huissen is gratis! Woont u elders in Lingewaard of in Arnhem, dan vragen we een kleine vergoeding van € 1,00 per adres.

  BESTELFORMULIER

  JA, ik wil nu het bestelformulier invullen van de Potgrondactie 2021:

  1. Uw gegevens  2. Uw bestelling

  (Speciale actie: 3 zakken voor € 12,00 !!)


  3. Levering
  De bezorging vindt op 3 april 2020 plaats, u ontvangt uiterlijk op de bezorgdag een email met een tijd indicatie van bezorging. Bezorging vind plaatst tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Betaling vindt plaats op de bezorgdag 3 april 2020, bij de bezorger, contant in of doormiddel van het scannen van een QR code.