Beach Babes

Eergisteren, look Pinksterzaterdag heeft het D1 haar 1e Beachhandbaltoernooi gespeeld bij Voorwaarts in Twello. Een leuk, troche goed georganiseerd toernooi op een echte Beachhandballocatie met 3 velden met leuke tegenstanders, illness tropisch weer, zonnige muziek en natuurlijk onze nieuwe reserve(beach)shirts, kortom alle ingrediënten voor een mooie dag waren aanwezig.
Omdat de meiden nog geen enkele ervaring hadden hebben we afgelopen week een keertje warmgedraaid bij de Rijkerwoerdse Plassen en daar bleek al hoe zwaar het was in het mulle zand. Gisteren maakte de brandende zon het nog veel zwaarder!
Beachhandbal blijkt toch wel erg te verschillen van zaalhandbal en daarom hebben we de 1e wedstrijden de kunst bij onze tegenstanders proberen af te kijken. Ondanks dat kostte het toch even tijd voordat we met name de juiste (wissel)tactiek onder de knie hadden.
Desondanks wisten we de 1e wedstrijd tegen Overwetering nog vrij gemakkelijk te winnen : 2-o in sets (bij Beachhandbal speel je 2 sets). Al rap bleek dat we de sterkere tegenstanders nog zouden krijgen. De volgende wedstrijd tegen Wijhe ging dan ook met 0-2 verloren. Nadat de 3e wedstrijd tegen Heeten in een 1-1 eindigde moesten we om de winst een Shoot-Out spelen. Ook dit was nieuw voor de meiden. Na de eerste serie stond het gelijk, maar in de verlenging bleek Heeten de sterkste. Ook de volgende wedstrijd tegen het organiserende Voorwaarts wisten de meiden er een 1-1 stand en dus een Shoot-Out uit te slepen maar helaas ging ook deze Shoot-Out in de 2e serie verloren. De laatste wedstrijd moesten we tegen Achilles en ondanks hard werken werd er toch met 0-2 sets verloren.
Het was duidelijk: de ploegen die dit spelletje vaker getraind en gespeeld hadden waren in het voordeel; leuk kunnen handballen alleen bleek niet voldoende. Maar dat geeft niets, we hebben veel lol gehad, het zand zat overal,we eindigden op een verdienstelijke gedeelde 4e plaats en we zijn weer een ervaring rijker. Volgend seizoen gaan we zeker voor de herkansing!

[flagallery gid=13]

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!