Nieuws

HV Huissen

HV Huissen is opgericht in 1957. De vereniging vond haar oorsprong binnen de voetbalvereniging Jonge Kracht. Een aantal dames binnen Jonge Kracht wilden zelf ook gaan sporten, terwijl de heren aan het voetballen waren. Handbal werd toen nog op een voetbalveld gespeeld met elf veldspeelsters. Later werd het zeven handbal ingevoerd en werd zaalhandbal belangrijker. Uiteindelijk kreeg HV Huissen in 1968 ook een herenafdeling. HV Huissen is via de veilinghallen, de Rijnhal en het terrein achter de dijk (het huidige Molenwijde) uiteindelijk terechtgekomen in sporthal de Brink voor de binnenwedstrijden, en sportpark Rosendael voor de buitenwedstrijden. De vereniging heeft de volgende namen gedragen: R.K.H.V.V., Jonge Kracht, daarna Handbal Vereniging Huissen, toen H.V. Walner, enkele jaren J.T.W. Huissen, om vervolgens weer terug te keren naar de huidige naam Handbal Vereniging Huissen. Vandaag de dag heeft Handbalvereniging Huissen zes senioren teams (Dames en Heren) en vijftien jeugdteams. Het ledenaantal bedraagt momenteel 265 leden. Gedurende het zaalseizoen spelen wij onze thuiswedstrijden in Sporthal De Brink. De veldcompetitie wordt gespeeld op onze buitenvelden gelegen in het park ‘t Rosendael aan de Julianastraat. De visie en het beleid van Handbalvereniging Huissen zijn gericht op de breedtesport. Een ieder, van jong tot oud, kan bij onze vereniging plezier beleven aan het leuke en uitdagende handbalspel. Kies je voor toch meer prestatie dan kan je er naar streven om deel uit te gaan maken van de heren- of damesselectie. Het 1e herenteam speelt in de hoogste klasse van Gelderland. De dames 1, een jong ambitieus team handballen een paar klassen lager maar met toekomstperspectief voor promotie naar een hogere klasse. Al onze teams komen in de veld- en zaalcompetitie uit in de provincie Gelderland. De zaalcompetitie wordt gespeeld van eind september t/m medio april en de veldcompetitie (alleen jeugdteams) van medio april t/m eind september.
HV Huissen
HV Huissen
Huissen
- POTGROND ACTIE 2021 -

Na jaren van afwezigheid is deze actie in 2020 weer nieuw leven geblazen. In het jaar 2021 geven we gevolg aan deze actie! Door de langlopende samenwerking met Tuincentrum de Pas kunnen we deze actie houden.

De actie is geheel digitaal en een bestelling kan alleen online worden geplaats, via onze website (zie onderstaand link).

Op 3 april 2021 zullen de bestellingen gratis worden bezorgd in Huissen (en tegen een kleine vergoeding van €1,- in heel Lingewaard of Arnhem).

Waarom in april? “In april is het ook de beste tijd om weer de tuin in te gaan, nieuwe planten te poten en nieuw potgrond aan te brengen in de tuin. De winter is voorbij en er komt weer warm weer aan. Het voorjaar is ook de tijd om het nieuwe perkgoed te poten” aldus Sabine van Tuincentrum de Pas.

De potgrondzakken hebben een inhoud van 40 liter en bedragen:

1 zak voor € 4,50
3 zakken voor € 12,00 (SPECIALE ACTIE !)

Bestel NU uw zakken potgrond via https://www.hvhuissen.nl/potgrond of via uw mobiel : https://forms.gle/NPmzhgvM4sJUz1mi7

Help de locale ondernemer & de club!

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum de Pas Gendt (Tuincentrum De Pas).

#hvhuissen #potgrondactie #tuincentrumdepas
HV Huissen
HV Huissen
Stichting Sportpromotie Lingewaard heeft weer prijzen uitgedeeld!

En onze meiden C1 zijn in de prijzen gevallen. De meiden worden een gouden lichting genoemd en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee-eens! Na één seizoen waarin ze kampioen zijn geworden in de hoogste regionale klasse is deze prijs dan ook niet meer dan verdiend.

Meiden DC HV Huissen, gefeliciteerd! 💪🏼

Voor het gehele bericht verwijs ik u door naar: https://www.omroeplingewaard.nl/3-lingewaardse-gouden-sportsterren-in-2020/
HV Huissen
HV Huissen
Huissen
HV Huissen
HV Huissen
Huissen
- SINTERKERST&NIEUW VERRASSING -
Dit jaar is een gek jaar en daarom heeft de jeugd activiteitencommissie een leuke sinterkerst&nieuw verrassing voor de jeugdleden.

In week 50 zullen zij langskomen tijdens de trainingen en/of toernooien!

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021! ✨
#hvhuissen #jeugdcommissie #jeugdactiviteitencommissie #verrassing #jeugdleden #handbal
HV Huissen
HV Huissen
- (THUIS)SHOPPEN IN CORONA TIJD -

Bij Huisman Sport ontvang je nu 10% korting op alles!
Dus heb je iets nodig van onze club? Of is er iets nodig toe aan vervanging?

Via onze webshop kan je makkelijk de bestelling plaatsen.
https://clubs.deventrade.com/nl/hv-huissen

En om ervoor te zorgen dat je niet onnodig de deur uit hoeft, is de verzending nu helemaal gratis!

Dus, wacht niet te lang en plaats je bestelling via bovenstaande link. Zo help je niet alleen Huisman Sport maar ook onze club!
HV Huissen
HV Huissen
- CLUB SPONSORING -
Nog een laatste keer!
Aanstaande zaterdag, 31 oktober, kan er nog eenmalig oude kleding & schoenen ingeleverd worden.

Tussen 12:00 uur en 14:00 uur is dit mogelijk bij De Inworp. Uiteraard houden wij rekening met de huidige corona-maatregelen.

Let op: graag de oude kleding, gewassen, in vuilniszakken aanleveren & de schoenen aan elkaar geknoopt.

Help ons geld inzamelen voor de club en gelijk uw kast opruimen! 👀
Tot zaterdag!