Nieuws

HV Huissen

HV Huissen is opgericht in 1957. De vereniging vond haar oorsprong binnen de voetbalvereniging Jonge Kracht. Een aantal dames binnen Jonge Kracht wilden zelf ook gaan sporten, terwijl de heren aan het voetballen waren. Handbal werd toen nog op een voetbalveld gespeeld met elf veldspeelsters. Later werd het zeven handbal ingevoerd en werd zaalhandbal belangrijker. Uiteindelijk kreeg HV Huissen in 1968 ook een herenafdeling. HV Huissen is via de veilinghallen, de Rijnhal en het terrein achter de dijk (het huidige Molenwijde) uiteindelijk terechtgekomen in sporthal de Brink voor de binnenwedstrijden, en sportpark Rosendael voor de buitenwedstrijden. De vereniging heeft de volgende namen gedragen: R.K.H.V.V., Jonge Kracht, daarna Handbal Vereniging Huissen, toen H.V. Walner, enkele jaren J.T.W. Huissen, om vervolgens weer terug te keren naar de huidige naam Handbal Vereniging Huissen. Vandaag de dag heeft Handbalvereniging Huissen zes senioren teams (Dames en Heren) en vijftien jeugdteams. Het ledenaantal bedraagt momenteel 265 leden. Gedurende het zaalseizoen spelen wij onze thuiswedstrijden in Sporthal De Brink. De veldcompetitie wordt gespeeld op onze buitenvelden gelegen in het park ‘t Rosendael aan de Julianastraat. De visie en het beleid van Handbalvereniging Huissen zijn gericht op de breedtesport. Een ieder, van jong tot oud, kan bij onze vereniging plezier beleven aan het leuke en uitdagende handbalspel. Kies je voor toch meer prestatie dan kan je er naar streven om deel uit te gaan maken van de heren- of damesselectie. Het 1e herenteam speelt in de hoogste klasse van Gelderland. De dames 1, een jong ambitieus team handballen een paar klassen lager maar met toekomstperspectief voor promotie naar een hogere klasse. Al onze teams komen in de veld- en zaalcompetitie uit in de provincie Gelderland. De zaalcompetitie wordt gespeeld van eind september t/m medio april en de veldcompetitie (alleen jeugdteams) van medio april t/m eind september.
HV Huissen
HV Huissen
- HELP ONS WINNEN! -
Door een geweldige actie van handbalshop.nl maken wij kans op het winnen van nieuwe tenues! Samen met Mizuno kon je het tenue ontwerpen en dat is gedaan!

Help ons winnen door deze post te liken en te delen en wie weet zien we ze volgend jaar wel in de sporthal terug!
#DesignMizunoShirt #HVHuissen #hvhuissenhs1 #handballshop #mizuno #winactie #handbal
HV Huissen
HV Huissen
Denken jullie er nog aan om een zak potgrond te bestellen! Dit kan tot maandag! Bestellen kan via de website, dus wees er snel bij! #hvhuissen #hvhuissenpotgrondactie
HV Huissen
HV Huissen
EEN BELANGRIJK BERICHT VAN DE GEMEENTE OVER HET GEBRUIK MAKEN VAN ONZE SPORTACCOMMODATIES:

Beste leden, ouders en vrijwilligers,


In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus is het verboden om nog gebruik te maken van de sportaccommodaties in Nederland en dus ook in Lingewaard. Vanaf nu kan handhaving van de gemeente Lingewaard dan ook de kinderen/jongeren op de sportparken wegsturen. Voor HV Huissen geldt deze noodverordening voor het sportpark 't Rosendeal, de buiten handbalvelden en de beachvelden. Het beachveld gaat op slot.

Het is verboden het sportpark te betreden. Handhaving kan dan optreden tegen de jeugd die alsnog het park betreedt.


Voor meer informatie verwijst het bestuur van HV Huissen u naar de gemeentelijke noodverordening https://www.lingewaard.nl/noodverordening-afgekondigd

Voor het melden van overlast (geen spoed) kan 0900-8844 worden gebeld.

We hopen op jullie medewerking!


Met sportieve groet,

Mede namens gemeente Lingewaard,

Met vriendelijke groet,
Image
HV Huissen
HV Huissen
LET OP: Belangrijke informatie over de trainingen/wedstrijden in verband met het coronavirus.. #hvhuissen
HV Huissen
HV Huissen
- MATCHDAY -
Vanavond mogen onze eerste teams zich nogmaals laten zien. Na beide een wedstrijd te hebben ingehaald, is het nu weer tijd voor de volgende competitiewedstrijd!

Om 19:15 uur beginnen de dames 1 tegen AH van de Worp. Gevolgd door de wedstrijd van de heren 1 om 20:45 uur tegen BEVO HC.

Tot vanavond! 💙
#hvhuissen #hvhuissenhs1 #hvhuissends1