Nieuws

HV Huissen

HV Huissen is opgericht in 1957. De vereniging vond haar oorsprong binnen de voetbalvereniging Jonge Kracht. Een aantal dames binnen Jonge Kracht wilden zelf ook gaan sporten, terwijl de heren aan het voetballen waren. Handbal werd toen nog op een voetbalveld gespeeld met elf veldspeelsters. Later werd het zeven handbal ingevoerd en werd zaalhandbal belangrijker. Uiteindelijk kreeg HV Huissen in 1968 ook een herenafdeling. HV Huissen is via de veilinghallen, de Rijnhal en het terrein achter de dijk (het huidige Molenwijde) uiteindelijk terechtgekomen in sporthal de Brink voor de binnenwedstrijden, en sportpark Rosendael voor de buitenwedstrijden. De vereniging heeft de volgende namen gedragen: R.K.H.V.V., Jonge Kracht, daarna Handbal Vereniging Huissen, toen H.V. Walner, enkele jaren J.T.W. Huissen, om vervolgens weer terug te keren naar de huidige naam Handbal Vereniging Huissen. Vandaag de dag heeft Handbalvereniging Huissen zes senioren teams (Dames en Heren) en vijftien jeugdteams. Het ledenaantal bedraagt momenteel 265 leden. Gedurende het zaalseizoen spelen wij onze thuiswedstrijden in Sporthal De Brink. De veldcompetitie wordt gespeeld op onze buitenvelden gelegen in het park ‘t Rosendael aan de Julianastraat. De visie en het beleid van Handbalvereniging Huissen zijn gericht op de breedtesport. Een ieder, van jong tot oud, kan bij onze vereniging plezier beleven aan het leuke en uitdagende handbalspel. Kies je voor toch meer prestatie dan kan je er naar streven om deel uit te gaan maken van de heren- of damesselectie. Het 1e herenteam speelt in de hoogste klasse van Gelderland. De dames 1, een jong ambitieus team handballen een paar klassen lager maar met toekomstperspectief voor promotie naar een hogere klasse. Al onze teams komen in de veld- en zaalcompetitie uit in de provincie Gelderland. De zaalcompetitie wordt gespeeld van eind september t/m medio april en de veldcompetitie (alleen jeugdteams) van medio april t/m eind september.
HV Huissen
HV Huissen
- AANSTAANDE ZATERDAG -

Zaterdag 12 oktober is het weer zover! Dan spelen de Dames 1 en Heren 1 weer thuis. Nadat ze beide helaas geen punten hebben gepakt dit weekend, gaan ze er beide weer volledig voor. Komen jullie ze aanmoedigen?

Om 19:15 uur spelen de dames tegen SDOL en daarna (20:45 uur) spelen de heren tegen Noav.

Tot zaterdag bij Sporthal de Brink te Huissen!
HV Huissen
HV Huissen
- EERSTE COMPETITIEWEDSTRIJDEN -

Het nieuwe seizoen gaat weer van start! Zaterdag mogen zowel onze Dames 1 als Heren 1 hun eerste competitiewedstrijd thuis spelen! De dames zullen het opnemen tegen Overwetering en onze heren spelen voor het eerst tegen PSV.

Komt u mee helpen aanmoedigen?

19:15 uur spelen de dames en 20:45 uur de heren.
Tot zaterdag!
HV Huissen
HV Huissen
Sporthal De Brink
- LAATSTE OEFENWEDSTRIJD HEREN 1 -

Nog één wedstrijd voordat de competitie van start gaat! Morgen (vrijdag 20 september) speelt de Heren 1 om 20:00 uur thuis tegen Erix 1. Niet een onbekende ploeg. Ze hebben hier namelijk vorig seizoen nog tegen gespeeld!

Benieuwd hoe ze het gaan doen? Kom dan kijken! 20:00 uur in Sporthal de Brink te Huissen.
HV Huissen
HV Huissen
Aankomende zaterdag weer een moment om nieuwe kleding en schoenen aan te schaffen! Dit is tevens de laatste mogelijkheid met korting.

Tot morgen!
HV Huissen
HV Huissen
Huisman Sport
Huisman Sport
- HUISMAN SPORT HUISSEN -

Op zaterdag 17 augustus en 24 augustus nodigt Huisman Sport 2000 onze leden uit voor de testdagen van Mizuna.

Van 9:30 uur tot 17:00 uur zal het merk Mizuno aanwezig zijn met de volledige collectie die onze leden uitgebreid kunnen aanpassen en testen. Het team van sport podologen van Huisman Sport Huissen zal daarbij deskundig advies geven over de schoenkeuze.

Tijdens deze zaterdagen geven zij onze leden 10% korting op de schoenen aankoop plus een paar gratis Mizuno handbalkousen. Ook krijgen onze leden 20% korting op de kleding aankopen.

Dus noteer deze twee dagen goed in de agenda! Zo zorgen wij met behulp van Huisman Sport Huissen voor een goede voorbereiding op aankomend seizoen!
Dank jullie wel hiervoor!
HV Huissen
HV Huissen
- WEDSTRIJDSCHEMA -

De wedstrijdschema’s zijn weer bekend! Via de app en website van HandbalNL kunt u alle wedstrijden van onze vereniging volgen.

De eerste competitiewedstrijden van onze selectie worden gespeeld op zaterdag 28 september. De dames 1 beginnen om 19:15u thuis tegen Overwetering DS 2.
Daarna, om 20:45u, spelen de heren 1 tegen PSV Handbal HS 1.

Benieuwd naar de wedstrijden? Kijk op #team:teams:Huissen%20HV:ZQ049FR" target="_blank">https://www.handbal.nl/uitslagen-standen/#team:teams:Huissen%20HV:ZQ049FR voor het complete schema van de club.

Misschien ook leuk om te zien. De heren 1 spelen op 24 augustus tegen ons eigen heren 2 team! De wedstrijd begint om 14:00u in Sporthal de Brink!