Nieuws

HV Huissen

HV Huissen is opgericht in 1957. De vereniging vond haar oorsprong binnen de voetbalvereniging Jonge Kracht. Een aantal dames binnen Jonge Kracht wilden zelf ook gaan sporten, terwijl de heren aan het voetballen waren. Handbal werd toen nog op een voetbalveld gespeeld met elf veldspeelsters. Later werd het zeven handbal ingevoerd en werd zaalhandbal belangrijker. Uiteindelijk kreeg HV Huissen in 1968 ook een herenafdeling. HV Huissen is via de veilinghallen, de Rijnhal en het terrein achter de dijk (het huidige Molenwijde) uiteindelijk terechtgekomen in sporthal de Brink voor de binnenwedstrijden, en sportpark Rosendael voor de buitenwedstrijden. De vereniging heeft de volgende namen gedragen: R.K.H.V.V., Jonge Kracht, daarna Handbal Vereniging Huissen, toen H.V. Walner, enkele jaren J.T.W. Huissen, om vervolgens weer terug te keren naar de huidige naam Handbal Vereniging Huissen. Vandaag de dag heeft Handbalvereniging Huissen zes senioren teams (Dames en Heren) en vijftien jeugdteams. Het ledenaantal bedraagt momenteel 265 leden. Gedurende het zaalseizoen spelen wij onze thuiswedstrijden in Sporthal De Brink. De veldcompetitie wordt gespeeld op onze buitenvelden gelegen in het park ‘t Rosendael aan de Julianastraat. De visie en het beleid van Handbalvereniging Huissen zijn gericht op de breedtesport. Een ieder, van jong tot oud, kan bij onze vereniging plezier beleven aan het leuke en uitdagende handbalspel. Kies je voor toch meer prestatie dan kan je er naar streven om deel uit te gaan maken van de heren- of damesselectie. Het 1e herenteam speelt in de hoogste klasse van Gelderland. De dames 1, een jong ambitieus team handballen een paar klassen lager maar met toekomstperspectief voor promotie naar een hogere klasse. Al onze teams komen in de veld- en zaalcompetitie uit in de provincie Gelderland. De zaalcompetitie wordt gespeeld van eind september t/m medio april en de veldcompetitie (alleen jeugdteams) van medio april t/m eind september.
HV Huissen
HV Huissen
- CLUB SPONSORING -
Nog een laatste keer!
Aanstaande zaterdag, 31 oktober, kan er nog eenmalig oude kleding & schoenen ingeleverd worden.

Tussen 12:00 uur en 14:00 uur is dit mogelijk bij De Inworp. Uiteraard houden wij rekening met de huidige corona-maatregelen.

Let op: graag de oude kleding, gewassen, in vuilniszakken aanleveren & de schoenen aan elkaar geknoopt.

Help ons geld inzamelen voor de club en gelijk uw kast opruimen! 👀
Tot zaterdag!
HV Huissen
HV Huissen
- RABO CLUBSUPPORT -
Ook wij doen mee als vereniging! Alle Rabobank-leden kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club.

Stemmen kan tot en met 25 oktober 2020. Stem en steun ons als club!

Je kunt op twee manieren stemmen:
1. Via de app.
2. Via de website van Rabobank.

Zie de foto’s voor de uitleg betreft hoe je moet stemmen!
#clubsupport #rabobank #hvhuissen
HV Huissen
HV Huissen
*INLEVEREN VERPAKTE OUDE KLEDING*

Denken jullie eraan dat al je oude kleding zakken die je gespaard hebt om de club te sponsoren, morgen tussen 12.00 uur en 14.00 uur ingeleverd kunnen worden bij de inworp! Uiteraard houden wij ons aan de Corona regels. Let op: de oude kleding verpakken in vuilniszakken, gewassen en oude schoenen aan elkaar geknoopt! Tot morgen 🙋‍♀️ #hvhuissen #allekleinebeetjeshelpen #sponsordeclub
HV Huissen
HV Huissen
*Aanvulling op vorig bericht.
HV Huissen
HV Huissen
HV Huissen
- WEEKENDOVERZICHT -

Hierbij een kort overzicht van enkele gespeelde wedstrijden van onze vereniging. Kort uitgelicht zijn de Dames 1, Heren 1, Dames A1, Meiden C en de F2 en F3.
HV Huissen