Clinic Handbalschool Gelre

Op woensdag 1 april heeft Handbalschool Gelre voor een deel van onze jeugd een clinic gegeven. De Handbalschool is momenteel ‘on tour’ om meer naamsbekendheid te kweken bij clubs, treat ouders en spelers. Vandaar dat ze ook sporthal De Brink aandeden om in samenwerking met onze TC-jeugd bij HV Huissen een leuke clinic te verzorgen.

De training werd gegeven door een drietal trainers van Handbalschool Gelre, daarbij geholpen door een aantal talenten van de Handbalschool en enkele trainers van HV Huissen. Eén van de Gelre trainers, speler van landskampioen Bevo en A-International Dario Polman had nog een verrassing in petto : geheel onverwacht nam hij zijn tweelingzus en ‘handbalgrootheid’ Estavana Polman mee. Zij is de laatste jaren uitgegroeid tot spelmaakster van het Nederlands Damesteam, maakt al een paar jaar furore in de sterke Deense competitie en is hard op weg om één van ’s werelds beste handbalsters te worden. Op 1 april stond ze gewoon tussen onze HV Huissen jeugd in De Brink om te helpen bij de clinic ! Aan handtekeningjagers was dan ook geen gebrek en de social media in Huissen e.o. staan sinds de training dan ook vol met ‘selfies’ met deze topper!

Onder toeziend oog van vele ouders was het 1e uur ons E1, D2 en het D1 aan de beurt. Het 2e uur mochten de spelers van het C1, C2 en het jongens-C aan de bak. Verdeeld over een 4-tal velden werden de deelnemers tijdens een gevarieerde training uitgedaagd met o.a. een partijvorm, krachttraining/loopscholing en een schottraining waarbij een aantal technische aspecten aan bod kwamen. Aan het enthousiasme en de vele rode gezichten te zien wisten de spelers de training zeer te waarderen.
De trainers van Handbalschool Gelre waren na afloop erg enthousiast over de inzet en de hoeveelheid deelnemers (± 55 spelers), de getalenteerdheid van een aantal van onze spelers en de organisatie en gastvrijheid van HV Huissen.
We kijken terug op een zeer geslaagde middag!

[flagallery gid=37]

 1. Arlie QPVLgdvkzPchiz 6 18 2022 lasix for dogs I have been on Tamoxifen for 16 months

Categorieën

Volg ons

Nieuwsbrief

Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

Hoofdsponsors

Organisatie

H.V. Huissen
Nieuwediep 1b
6851 GB, Huissen

KVK: 40121165

Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

Meld je aan voor de proeftrainingen!

Wat jammer dat je gaat!

Recognice Payment Obligation*
Recognize Cancellation Date*

Wordt lid van H.V. Huissen!

1
Persoonsgegevens
2
Lidmaatschap
3
Afronden
  Accept Automatic Collections*
  Accept Terms & Conditions*

  Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

  Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

  Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

  We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!