DC1 niet te stoppen!

Waar de meiden van het C1 vorig seizoen mee zijn geëindigd, treatment zijn ze dit seizoen weer vrolijk verder gegaan : het winnen van de belangrijke wedstrijden! Om wat meer tegenstand te krijgen zijn ze uitgeweken naar de regio Overijssel. Dit betekent: verder reizen, onbekende sporthallen, nieuwe tegenstanders, maar helaas blijft de verwachte tegenstand tot op heden wat uit. Resultaat : 7 gespeeld, 7x ruim gewonnen. Gelukkig krijgen ze binnenkort de langverwachte uitdaging : de nummer 2, ABS uit Bathmen komt binnenkort op bezoek.

Tot die tijd ligt de competitie helaas 3 weken stil. Uiteraard gaan de meiden van het C1 daar niet op wachten en daarom vorige week naar Doetinchem gereden voor een 1,5 uur durende Bootcamp workshop van FitFem uit Doetinchem, absoluut een aanrader voor een sportief team-uitje !

Er is hard door de meiden (en begeleiders) gewerkt, er zijn spieren gebruikt waarvan ze het bestaan niet eens wisten en waarschijnlijk komen ze van de spierpijn morgen het bed niet meer uit maar dat mag de pret niet drukken; ze zijn weer lekker sportief bezig geweest ! Volgende week een vrij weekend en de week daarna pakken de meiden de draad weer op met een oefenwedstrijd in De Brink tegen het in de landelijke jeugddivisie uitkomende Voorwaarts uit Twello.

Benieuwd wat deze gemotiveerde groep dit seizoen heeft bijgeleerd van hun trainers Maarten en Tim ? Kom dan binnenkort eens kijken in De Brink :

 • Zondag 6 december om 12.00 uur thuis een oefenwedstrijd tegen Voorwaarts uit Twello.
 • Zondag 13 december om 12.30 uur thuis de topper tegen medekoploper ABS uit Bathmen.

Tot dan!

[flagallery gid=41]

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!