Waar de meiden van het C1 vorig seizoen mee zijn geëindigd, treatment zijn ze dit seizoen weer vrolijk verder gegaan : het winnen van de belangrijke wedstrijden! Om wat meer tegenstand te krijgen zijn ze uitgeweken naar de regio Overijssel. Dit betekent: verder reizen, onbekende sporthallen, nieuwe tegenstanders, maar helaas blijft de verwachte tegenstand tot op heden wat uit. Resultaat : 7 gespeeld, 7x ruim gewonnen. Gelukkig krijgen ze binnenkort de langverwachte uitdaging : de nummer 2, ABS uit Bathmen komt binnenkort op bezoek.

Tot die tijd ligt de competitie helaas 3 weken stil. Uiteraard gaan de meiden van het C1 daar niet op wachten en daarom vorige week naar Doetinchem gereden voor een 1,5 uur durende Bootcamp workshop van FitFem uit Doetinchem, absoluut een aanrader voor een sportief team-uitje !

Er is hard door de meiden (en begeleiders) gewerkt, er zijn spieren gebruikt waarvan ze het bestaan niet eens wisten en waarschijnlijk komen ze van de spierpijn morgen het bed niet meer uit maar dat mag de pret niet drukken; ze zijn weer lekker sportief bezig geweest ! Volgende week een vrij weekend en de week daarna pakken de meiden de draad weer op met een oefenwedstrijd in De Brink tegen het in de landelijke jeugddivisie uitkomende Voorwaarts uit Twello.

Benieuwd wat deze gemotiveerde groep dit seizoen heeft bijgeleerd van hun trainers Maarten en Tim ? Kom dan binnenkort eens kijken in De Brink :

  • Zondag 6 december om 12.00 uur thuis een oefenwedstrijd tegen Voorwaarts uit Twello.
  • Zondag 13 december om 12.30 uur thuis de topper tegen medekoploper ABS uit Bathmen.

Tot dan!

[flagallery gid=41]