De Inworp als thuisbasis

Hoe gaaf zou het zijn als we De Inworp weer eens wat meer gingen gebruiken als thuisbasis voor H.V. Huissen. Een gezellig feestje, een knallende derde helft of met z’n allen de Nederlandse Dames aanmoedigen op groot scherm.

Dit zijn natuurlijk allemaal mooie plannen, maar hiervoor zal er wel een drank & horecavergunning verkregen moeten worden. Deze vergunning heeft de vereniging ooit wel gehad, maar helaas is die op een gegeven moment ingetrokken door de gemeente. Door initiatieven vanuit de Inworp commissie zijn er gesprekken geweest met gemeente Lingewaard over het verlenen van een nieuwe vergunning zodat we deze plannen hopelijk werkelijkheid kunnen laten worden. Tijdens het geslaagde eindejaarsfeest op vrijdag 23 december heeft de gemeente ons een eenmalige vergunning verleend. tijdens dit event hebben wij hopelijk de gemeente kunnen overtuigen dat wij die vergunning waardig zijn.

Echter is het verkrijgen van de drank & horecavergunning niet alles. Zodra gemeente Lingewaard ons die vergunning wil geven, zullen we ook op zoek moeten gaan naar barmedewerkers. Om achter de bar te kunnen staan moet je 18 jaar of ouder zijn en de NOC/NSF cursus “omgaan met alcohol” moeten afronden. Zie jij het wel zitten om af en toe een bardienst te draaien? Laat dit dan weten aan de Inworp commissie!

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!