Hoe gaaf zou het zijn als we De Inworp weer eens wat meer gingen gebruiken als thuisbasis voor H.V. Huissen. Een gezellig feestje, een knallende derde helft of met z’n allen de Nederlandse Dames aanmoedigen op groot scherm.

Dit zijn natuurlijk allemaal mooie plannen, maar hiervoor zal er wel een drank & horecavergunning verkregen moeten worden. Deze vergunning heeft de vereniging ooit wel gehad, maar helaas is die op een gegeven moment ingetrokken door de gemeente. Door initiatieven vanuit de Inworp commissie zijn er gesprekken geweest met gemeente Lingewaard over het verlenen van een nieuwe vergunning zodat we deze plannen hopelijk werkelijkheid kunnen laten worden. Tijdens het geslaagde eindejaarsfeest op vrijdag 23 december heeft de gemeente ons een eenmalige vergunning verleend. tijdens dit event hebben wij hopelijk de gemeente kunnen overtuigen dat wij die vergunning waardig zijn.

Echter is het verkrijgen van de drank & horecavergunning niet alles. Zodra gemeente Lingewaard ons die vergunning wil geven, zullen we ook op zoek moeten gaan naar barmedewerkers. Om achter de bar te kunnen staan moet je 18 jaar of ouder zijn en de NOC/NSF cursus “omgaan met alcohol” moeten afronden. Zie jij het wel zitten om af en toe een bardienst te draaien? Laat dit dan weten aan de Inworp commissie!