Sportlinked, viagra op de hoogte blijven van jouw sportwedstrijden is gemakkelijker dan ooit! 

Sportlink heeft onlangs de app Sportlinked geïntroduceerd voor handbal. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, sildenafil de prestaties en het programma. Daarnaast kan de scheidsrechter resultaten doorgeven en kunnen alle teamleden hun spelersopgaaf via het wedstrijdformulier doen op een tablet of smartphone. Ook kunnen leden direct alle uitslagen, programma’s en de stand van het eigen team inzien. Handig!

De komende tijd blijft Sportlinked zich verder uitbreiden en worden steeds meer functies toegevoegd. Je kan nu ook de programma’s en prestaties van andere interessante teams met de app volgen.

De belangrijkste functie van Sportlinked op dit moment is het vervangen van het traditionele papieren wedstrijdformulier. De spelersopgaaf, spelerswissels, tuchtzaken, de wedstrijduitslag en meer kunnen allemaal in Sportlinked geregistreerd worden. Alle ingevoerde wedstrijdgegevens worden automatisch vanuit de app bij de bond vastgelegd.

De volgende stappen moet je hiervoor ondernemen:

1. Download de app: Sportlinked
2. Open de app en klik op Registreren
3. Voor je persoonlijke mailadres in (zoals in sportlink vermeld staat, eventueel opvraag bij jouw club)
4 Voor een (zelfbedacht) wachtwoord in
5. Er wordt een mail gestuurd naar het mailadres, klik hierin de activicatiecode aan
6. Klik vervolgens in de app op Inloggen
7. Jouw relatiecode/scheidsrechterscode kun je eventueel opvragen bij de club
Vul de volgende gegevens in: achternaam (zonder tussenvoegsel(s)); geboortedatum; relatiecode bijv. (ZZ123ZZ) (of scheidsrechterscode en klik op Koppelen.

Kijk hier voor meer informatie.