Handbalvereniging Huissen genomineerd voor de Gouden Sport Ster Huissen 2015

Onze handbalvereniging is geselecteerd als één van de genomineerde prijswinnaars voor de Gouden Sport Ster Huissen 2015. We maken  kans op een tweetal hoofdprijzen die beschikbaar zijn gesteld door Sport 2000 Huisman en Stichting Sport en Ondernemen Huissen.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de nieuwsjaarsreceptie van voetbalvereniging Jonge Kracht, physician op zondag 3 januari vanaf 14.15 uur in de kantine van Jonge Kracht (gevestigd op Sportpark Schalkshof, Bloemstraat 93 in Huissen). Wij nodigen jullie allemaal van harte uit voor deze prijsuitreiking, de winnaar wordt namelijk gekozen door het aanwezige publiek, een afgevaardiging van de gemeente Lingewaard, Omroep Lingewaard, Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard, Sport 2000 Huisman en Sport Promotie Huissen.

Iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan bij Wilbert Hubers via penningmeester@hvhuissen.nl. Aanmelden kan tot 27 december.

 

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!