Heren 1 HV Huissen kampioen 1e klasse regio Oost

De Heren 1 van HV Huissen zijn kampioen geworden in de 1e klasse Oost!

Het kampioenschap was 22 maart al een feit bij de gewonnen wedstrijd tegen Achilles 3 in Apeldoorn, decease omdat concurrent HaStu 2 zaterdag 21 maart punten had laten liggen bij Reehorst in Ede. Het was leuker geweest om in de thuiswedstrijd kampioen te worden, physician maar we waren blij dat we het nu gewoon al binnen hebben.
We begonnen wat gespannen aan deze wedstrijd, maar mede dankzij vier treffers op rij van Tom en een voortreffelijk keepende Menno stond het na zeven minuten al 1-6 voor Huissen en bestond er over de overwinning eigenlijk geen twijfel meer. Al was het bepaald geen galavoorstelling, we hebben gedaan wat we moesten doen en dat was winnen. Geert kreeg van Fred ook nog 8 speelminuten en zeker niet onverdienstelijk. Na 60 minuten spelen stond er de mooie stand van 13-25 op het scorebord en was het kampioenschap een feit!

Mede dankzij de sponsoren Knuiman Meubelreparaties, Huisman Sport en Snackcorner Kom ‘R in (van onze eigen speler Ricardo) hebben we gespeeld in prachtige shirts, via deze weg willen we graag alle sponsoren nogmaals bedanken!

Het ‘kampioensfeest’ hebben we gevierd in de thuiswedstrijd op zaterdag 28 maart tegen Erix uit Lichtenvoorde. Er was een volle tribune om de heren 1 van HV Huissen aan te moedigen.
De jongens begonnen de wedstrijd wat nerveus of ze waren al met heel andere dingen bezig. Erix begon gretig aan de wedstrijd en wij stonden verdedigend niet goed, zo stond er na 5 minuten een stand van 2-5 voor Erix op het scorebord. Maar daarna begon de Huissense machine te lopen mede dankzij een aantal snelle acties van Maarten en prima schoten van Luuk. We stonden na 16 minuten spelen op een voorsprong van 14-7. Ook Jelmer die in deze wedstrijd zijn debuut maakte zorgde in deze periode voor 2 doelpunten.
Beide teams scoorden nog 5 maal en zo stond er met de rust een mooie stand van 20-12 op het scorebord.
Na de pauze kwam Erix wel weer even terug en moesten de touwtjes wat strakker aanspannen worden. Door snel en beweeglijk handbal wisten we dit weer om te buigen en hebben we met royale cijfers (39-29) gewonnen.

Al met al was het een leuke pot handbal en kon het kampioenschap gevierd worden.

In De Brink werden we gehuldigd door het bestuur met bloemen. Hierna hebben we het kampioensfeest verder gevierd in ons clubhuis de Inworp. Er was een goede opkomst en men had een DJ geregeld die voor uitstekende muziek en sfeer zorgde (dank hiervoor). Onze voorzitter Bert Arfman bedankte iedereen die aan dit resultaat heeft meegewerkt en vooral natuurlijk de jongens , trainer/coach en begeleider. Ook bedankte hij de sponsoren want zonder sponsoren kan een vereniging niet bestaan.

Namens de Heren 1,
Jan de Koning,
begeleider Heren 1

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!