Heren 1 pakt de bus en zoekt supporters!

Aankomende zaterdag 16:00 vertrekken de heren 1 van Huissen voor de eerste uitwedstrijd met de bus naar Geleen. Komt u mee om onze heren te supporten?!?

Ook dit jaar is de heren 1 weer ingedeeld in de Hoofdklasse B waar de meeste van de uitwedstrijden afgewerkt worden in het zuiden van Limburg. Om optimaal voor te bereiden op deze wedstrijden is er mede dankzij de hulp van diverse sponsoren een bus geregeld voor in ieder geval de de aankomende drie wedstrijden! Heren 1 is ontzettend blij met deze sponsoren maar wil heel graag ook de andere wedstrijden met de bus. Daarvoor hebben wij onze supporters nodig!
Heren 1 zou het fantastisch vinden als er net als vorig jaar supporters meegaan in de bus naar het zuiden om ons te supporten in de uitwedstrijden! Er is genoeg ruimte en hoe meer supporters hoe leuker de reis en wedstrijd! Daarbij draagt u gelijk bij aan de volgende uitwedstrijden waar we nog een bus voor moeten regelen.
Voor supporters vragen we 5 euro om mee te gaan in de bus en zo onze mannen van Heren 1 te supporten.
Aankomende uitwedstrijden:
Zaterdag 08 Oktober 2016
Vlug en Lenig HS2 – Hv Huissen HS11
Vertrektijd Bus: 16:00
wedstrijd: 19:00 in Geleen
Zaterdag 29 Oktober 2016
BFC HS2 – Huissen HV HS1
Vertrektijd Bus: 17:45
Wedstrijd: 20:45 in Sittard
Zaterdag 12 November 2016
NOAV HS1 – Huissen HV HS1
Vetrektijd Bus: 16:00
Wedstrijd: 19:00 in Susteren
Wij hopen dat er zoveel mogelijk supporters mee willen met de uitwedstrijden. Onze mannen zouden het fantastisch vinden en zullen daar zeker weten een pasje harder voor gaan lopen!
– De selectie van Heren 1

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!