Informatieavonden NHV wijzigingen Spelregels

Wellicht heb je al iets gehoord of gelezen over een aantal wijzigingen in de spelregels die met ingang van 1 juli 2016 geldig zijn.

Om zoveel mogelijk belanghebbenden te informeren over alle wijzigingen zijn er door het NHV 33 regionale bijeenkomsten gepland.
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor:

 • scheidsrechters in de 2e divisies en lager (wedstrijdsport)
 • scheidsrechters in de breedtesport (verenigingsscheidsrechter)
 • scheidsrechters die in een opleidingstraject zitten
 • trainers in deze divisies/klassen/poules
 • begeleiders van scheidsrechters
 • andere belangstellenden

Zoals je ziet, zijn ook de trainers/coaches van harte welkom: uiteindelijk zijn de spelregels bedoeld voor de spelers/speelsters.

Tijdens de bijeenkomsten zullen ook de blauwe kaarten worden uitgereikt aan alle aanwezige scheidsrechters.

Het NHV vindt het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd het nieuwe seizoen in gaat en rekent daarom op een grote opkomst. Wil je een bijeenkomst bezoeken, dan verzoeken wij je het aanmeldformulier in te vullen en aan te geven bij welke bijeenkomst je aanwezig bent.

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!