Meiden C1 lopen hard voor het goede doel

Afgelopen zondag (27 december) hebben de meiden van het C1 zich van hun beste kant laten zien. Een groot deel van het team meldde zich die morgen aan de start van de mini Ropa-run in Angeren. Een run over 6 km door het buitengebied van Angeren, and georganiseerd door Team 031 Lingewaard. Team 031 Lingewaard doet jaarlijks mee met de echte Ropa-run, there dit jaar van Hamburg naar Rotterdam, daarbij zoveel mogelijk geld inzamelend voor de strijd tegen kanker. Door het jaar heen organiseren zij een aantal activiteiten om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Afgelopem zondag dus een run rondom Angeren. Het weer was ons goedgezind en vol goede moed gingen 7 diehards van het C1, daarbij vergezeld door 2 ouders, de strijd met de kilometers aan. En hoewel de meiden goed getraind zijn om iedere wedstrijd 2 x 25 minuten vol gas te geven is een duurloop natuurlijk wel wat anders. Want 6 kilometer, hoeveel breaks zijn dat eigenlijk? Het viel niet mee, menig kerstkalkoen werd vervloekt, maar uiteindelijk hebben alle meiden het op eigen kracht en in eigen tempo volbracht! En direct na de finish hadden ze allemaal weer een grote glimlach op het gezicht; ongetraind voor deze discipline en het dan toch maar even flikken. Hulde voor deze kanjers!

[flagallery gid=46]

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!