Afgelopen weekend heeft het C1 de competitie succesvol afgesloten met een zwaarbevochten overwinning op AAC. Het betekende de 20e competitieoverwinning op rij voor dit jonge team. Voorafgaand aan het seizoen hoopten we op een plekje rond de 3e, prescription 4e plaats. Dat we uiteindelijk ongeslagen kampioen zouden worden hadden we niet durven dromen!

De basis voor het kampioenschap werd gelegd door een ijzersterke dekking met daarachter een prima keepster; we kregen veruit de minste goals tegen dit seizoen. Daarnaast was met name de supersnelle omschakeling van verdediging naar de aanval het wapen waarmee we de tegenstanders vaak wisten te verrassen.

Maar het meest kenmerkende is wel er de afgelopen 2 jaar een team is ontstaan dat in de breedte erg sterk is geworden en waarbij gaandeweg het seizoen alle meiden het net wisten te vinden; vandaag wisten zelfs alle veldspelers te scoren!
Ter aanvulling op onze smalle basis hebben we het hele seizoen gebruik kunnen maken van speelsters uit andere teams. Zonder hen hadden we nooit alle wedstrijden gewonnen. Daarom hierbij nogmaals Adinda, click Chayenna, Lou-Lou, Jill, Isa, Inge K., Liz, Lynn en Femmie heel erg bedankt voor het meespelen dit seizoen!

Lies, heel erg bedankt voor je trainingen dit seizoen, waarin je met je enthousiasme, gedrevenheid en variatie de meiden weer naar een hoger niveau hebt weten te tillen. Uiteraard alle ouders bedankt voor jullie aanmoedigingen, vervoer en ondersteuning; zonder jullie hadden wij het niet gered.

En natuurlijk alle meiden enorm bedankt voor jullie fanatisme, tomeloze inzet en gedrevenheid, zowel op de trainingen als tijdens de wedstrijden, wij hebben er heel erg van genoten!

Groeten,
Ellen & Frank