NHV Nieuws

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond (NHV) krijgt H.V. Huissen regelmatig updates over wedstrijden, spelregelwijzigingen of bijvoorbeeld wanneer de vereniging bondsscheidsrechters moet aanleveren.

omdat wij bij H.V. Huissen met 5 teams staan ingeschreven voor de wedstrijdsport, zijn wij verplicht om 5 scheidsrechters aan te leveren bij het NHV. Echter hebben wij niet zo veel bondsscheidsrechters binnen de vereniging, enkel Huub Vermeulen, Lies Peters & Ron Willemsen zijn hiertoe bevoegd. We komen dus structureel 2 scheidsrechters te kort om te kunnen voldoen aan de eisen van het NHV en riskeren daarmee telkens een boete van 100 euro voor iedere wedstrijd waarbij wij geen scheidsrechter kunnen leveren.

Deze boetes zijn geen pretje voor de financiële gezondheid van de vereniging, dus is het bestuur op zoek gegaan naar leden die zich willen laten opleiden tot bondsscheidsrechters en met succes. Er zijn namelijk 9 leden opgestaan die hierin graag hun steentje bijdragen, waarvan sommigen zelfs al verenigingsscheidsrechter waren en dus enkel nog de bondscursus (BS3) hoeven te voltooien. Om deze leden zo snel mogelijk tot bondsscheidsrechter te maken zorgen Shanna en Gerie Jansen dat dit proces in goede banen verloopt. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat seizoen 2023/2024 volledig boetevrij zal zijn!

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!