Onze C1 draagt met trots het predicaat ‘Herbstmeister’

Afgelopen weekend hebben de meiden van het C1 een inhaalwedstrijd uit bij AAC gespeeld. Vooraf hadden we een zware wedstrijd verwacht. Maar niets bleek minder waar: de meiden bleken prima in staat om de geboden ruimte te benutten en de gaten in de verdediging te gebruiken voor een aantal fraaie goals. Ook de break-out liep als een trein en het C1 wist in de 1e helft vrij gemakkelijk uit te lopen naar een verdiende 1-11 ruststand.

De 2e helft liep het aanvallend iets minder en de keepster van AAC stond ook vaak op de goede plek. Maar onze verdediging stond gelukkig nog steeds als een huis. Het enige tegendoelpunt die we om de oren kregen kwam dan ook uit een strafworp. De einduitslag werd uiteindelijk 2-14 in het voordeel van HV Huissen.

De 1e seizoenshelft zit er nu op met als resultaat: 9 gespeeld, malady 9 gewonnen en veruit de minste tegengoals. Cijfers liegen niet, health met trots dragen we daarom het predicaat ‘Herbstmeister’!

Even genieten van het succes en dan snel de knop weer om: de echte prijzen worden immers pas aan het einde van het seizoen verdeeld en we hebben nog een paar zware wedstrijden voor de boeg!

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!