Afgelopen weekend hebben de meiden van het C1 een inhaalwedstrijd uit bij AAC gespeeld. Vooraf hadden we een zware wedstrijd verwacht. Maar niets bleek minder waar: de meiden bleken prima in staat om de geboden ruimte te benutten en de gaten in de verdediging te gebruiken voor een aantal fraaie goals. Ook de break-out liep als een trein en het C1 wist in de 1e helft vrij gemakkelijk uit te lopen naar een verdiende 1-11 ruststand.

De 2e helft liep het aanvallend iets minder en de keepster van AAC stond ook vaak op de goede plek. Maar onze verdediging stond gelukkig nog steeds als een huis. Het enige tegendoelpunt die we om de oren kregen kwam dan ook uit een strafworp. De einduitslag werd uiteindelijk 2-14 in het voordeel van HV Huissen.

De 1e seizoenshelft zit er nu op met als resultaat: 9 gespeeld, malady 9 gewonnen en veruit de minste tegengoals. Cijfers liegen niet, health met trots dragen we daarom het predicaat ‘Herbstmeister’!

Even genieten van het succes en dan snel de knop weer om: de echte prijzen worden immers pas aan het einde van het seizoen verdeeld en we hebben nog een paar zware wedstrijden voor de boeg!