RICHTLIJN/ADVIES KLEEDKAMERBELEID HV HUISSEN

De kleedkamer is een plek wat per definitie een veilige omgeving moet zijn. Daarom geldt het volgende omtrent wie er wel en niet in de kleedkamers mogen komen:

Algemeen

 • Mensen die niets te maken hebben met een team hebben géén toegang tot de kleedkamer.
  Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen maar ook voor spelers van andere teams.

 • Het is niet toegestaan om foto’s of filmopnames te maken in de kleedkamer. Daarom is het gebruik van mobiele telefoons of andere media apparatuur met dat doel verboden in de kleedkamers.

 • We hanteren het 4-ogen principe. Dit betekent dat er NOOIT slechts één volwassene alleen bij een jeugdteam in de kleedkamer mag zijn, maar dat er altijd minimaal twee volwassenen aanwezig moeten zijn.

Jeugdspelers

 • Zowel meisjes als jongens moeten de mogelijkheid hebben om apart te douchen.

 • Bij alle meisjes-teams komen er tijdens het omkleden en het douchen in géén geval mannen in de kleedkamer. Bij een meisjesteam met een mannelijke trainer/begeleider komt er altijd een vrouwelijke begeleider mee in de kleedkamer.

 • Bij alle jongens-teams geldt het omgekeerde en komen er tijdens het omkleden en het douchen in géén geval dames in de kleedkamer. Bij jongensteams met een vrouwelijke trainer/begeleider komt er altijd een mannelijke begeleider mee in de kleedkamer.

 • Vanaf de E-jeugd komen er geen ouders meer in de kleedkamer om kinderen te helpen met omkleden, verkleden en douchen. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. De coach/begeleider zal hierbij, indien nog nodig, een helpende hand bieden.

Nieuwsbrief

Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

Hoofdsponsors

Organisatie

H.V. Huissen
Nieuwediep 1b
6851 GB, Huissen

KVK: 40121165

Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

Meld je aan voor de proeftrainingen!

Wat jammer dat je gaat!

Recognice Payment Obligation*
Recognize Cancellation Date*

Wordt lid van H.V. Huissen!

1
Persoonsgegevens
2
Lidmaatschap
3
Afronden
  Accept Automatic Collections*
  Accept Terms & Conditions*

  Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

  Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

  Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

  We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!