Onze meiden C1 gaan Europa in!

Met Pasen vertrekken onze Meiden C1 naar België om daar te gaan strijden om de Flanders Trophy, salve een tweedaags zaalhandbaltoernooi te St Truiden.

Voordat ze Europa proberen te veroveren, doen de meiden deze week eerst mee aan ‘heel Huissen (C1) bakt ‘.
Ze ruilen hun knielappen tijdelijk in voor een bakschort en als ware keukenprinsessen gaan ze aan de slag om de heerlijkste cup-cakes, boterkoeken en andere zoete traktaties uit de ovens te toveren.

Aanstaande zondag (15 maart) tussen de wedstrijden van de Dames en Heren 1 kunnen jullie kookkunsten beoordelen: om de kosten van hun trip naar België enigszins te drukken zullen de meiden hun bakwaar tegen een schappelijk prijsje te koop aanbieden.

Graag zien we jullie allemaal zondag op de tribune in De Brink om de Dames en Heren 1 aan te moedigen en hopelijk helpen jullie dan mee onze Meiden C1 hun Europese droom een stukje te verwezenlijken!

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!