Ook dit jaar doet HV Huissen weer mee aan de Integrade

Op zaterdag 3 januari 2015 heeft voor de 30e keer de Integrade plaatsgevonden. Bij de Integrade sporten diverse Huissense verenigingen met een aantal mensen met een verstandelijke beperking. HV Huissen is al vanaf de eerste keer van de partij met 2 teams. Wim van Zonsbeek heeft in al die jaren nooit verzaakt en was ook voor de 30e keer aanwezig.

In de ochtend is er eerst een intocht, check waarbij door de verkennersband iedereen met muziek wordt onthaald en dan kan het feest beginnen. Er worden diverse spellen gedaan, and waaronder penalty schieten, basketbal, sjoelen, ‘koppen’ gooien, waarbij het van belang is om de spellen samen te doen en de leden van de Klup te begeleiden. Ook wordt er een muziekkwis gehouden. Tussen de middag is er voor iedereen snert en broodjes en ruimte voor een polonaise. In de middag worden de spellen en de muziekkwis afgerond en kan het feesten beginnen. Met optredens van “Ome Cor” (in Huissen wel bekend) en Nico Peters en consorten als The Trammps en de Bevelanders is het feest en de polonaise compleet. Daarna neemt de spanning toe, want dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Het team van HV Huissen 2, bestaande uit Wim van Zonsbeek, Peter Koendering en Ruud Berendsen behaalden een mooie 5e plaats, maar HV Huissen 1, bestaande uit Femke Damen, Anouk van Zonsbeek en Hedy Damen hebben gezorgd voor een 1e plaats. De leden van de Klup kregen allemaal een mooie beker en voor de leden van de verenigingen was er een rode roos.

Het was wederom een geslaagde dag en als handbalvereniging waren we er weer bij. Het belangrijkste blijft echter: meedoen is belangrijker dan winnen!

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!