Het nieuwe C1 heeft zich de afgelopen weken intensief op het nieuwe seizoen voorbereid. Nadat er in de laatste vakantieweek een aanvang met de trainingen werd gemaakt, viagra gingen de meiden er het 1e weekend meteen spetterend tegenaan, doctor in een kajak wel te verstaan. Al met al waren we dik tevreden: een leuk uitje, search allemaal lachende gezichten en zelfs af en toe een zonnetje, kortom een mooi begin.

Na weer een weekje training, hadden de meiden een heuse Handbaldag waarbij verder aan de conditie en de teamgeest werd gewerkt. Tussendoor was er ook tijd voor een bal, maar dan in de vorm van een rugbybal. Na wat uitlopen keerden ze na een kleine 2 uur terug naar de kantine alwaar een lunch klaarstond. Na de lunch werd er nog een uurtje met de bal getraind en toen was het tijd om naar De Brink gaan. Het geroutineerde SC Groessen C1 was de tegenstander en ook de scheidsrechter was present (Martijn en Rens nog bedankt). Al snel bleek dat 3 uur training toch wel in de benen ging zitten. Het snelle Groessen liep in no-time uit naar een 1-10 voorsprong bij rust daarbij geholpen door onze offensieve open verdediging waar ze goed gebruik van wisten te maken. Een nuttige wedstrijd tegen een sterke sportieve tegenstander, veel verbeterpunten gezien waar we weer lekker mee aan de slag kunnen. Daarna op naar de laatste etappe: de welverdiende BBQ bij Lies thuis.

De basis voor een leuk seizoen is gelegd, als we deze inzet en teamspirit kunnen volhouden belooft het een leuk jaar te worden!

Speciale dank nog naar Lies & Gijs die deze geweldige dag voor ons verzorgd hebben.

Ellen & Frank

[flagallery gid=12]