Spetterende seizoensopening C1

Het nieuwe C1 heeft zich de afgelopen weken intensief op het nieuwe seizoen voorbereid. Nadat er in de laatste vakantieweek een aanvang met de trainingen werd gemaakt, viagra gingen de meiden er het 1e weekend meteen spetterend tegenaan, doctor in een kajak wel te verstaan. Al met al waren we dik tevreden: een leuk uitje, search allemaal lachende gezichten en zelfs af en toe een zonnetje, kortom een mooi begin.

Na weer een weekje training, hadden de meiden een heuse Handbaldag waarbij verder aan de conditie en de teamgeest werd gewerkt. Tussendoor was er ook tijd voor een bal, maar dan in de vorm van een rugbybal. Na wat uitlopen keerden ze na een kleine 2 uur terug naar de kantine alwaar een lunch klaarstond. Na de lunch werd er nog een uurtje met de bal getraind en toen was het tijd om naar De Brink gaan. Het geroutineerde SC Groessen C1 was de tegenstander en ook de scheidsrechter was present (Martijn en Rens nog bedankt). Al snel bleek dat 3 uur training toch wel in de benen ging zitten. Het snelle Groessen liep in no-time uit naar een 1-10 voorsprong bij rust daarbij geholpen door onze offensieve open verdediging waar ze goed gebruik van wisten te maken. Een nuttige wedstrijd tegen een sterke sportieve tegenstander, veel verbeterpunten gezien waar we weer lekker mee aan de slag kunnen. Daarna op naar de laatste etappe: de welverdiende BBQ bij Lies thuis.

De basis voor een leuk seizoen is gelegd, als we deze inzet en teamspirit kunnen volhouden belooft het een leuk jaar te worden!

Speciale dank nog naar Lies & Gijs die deze geweldige dag voor ons verzorgd hebben.

Ellen & Frank

[flagallery gid=12]

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!