Spooktocht jeugdteams HV Huissen

Beste dames/ heren,spooktocht

Op zaterdag 14 januari organiseren wij een spooktocht voor de jeugd teams van de vereniging. Dit zal van 12 tot 11/ 12 uur duren. De opbouw gaat om 12 uur van start, het programma begint om 17:30 uur en zal duren tot 22:30 uur. Om 22:30 uur verwachten wij dat de laatste groep binnen is. Hierna sluiten we de avond af en is er nog een mogelijkheid om wat te blijven drinken om de avond gezellig af te sluiten.

Wij zouden het erg fijn vinden om van jullie hulp te krijgen op vrijwillige basis. Jullie hulp kunnen wij erg goed gebruiken bij de op- en af bouw van het evenement, als spook (het verstoppen op plekken op de route en het laten schrikken van de kinderen) of als begeleider van de groepen die de tocht gaan lopen.

Er is een lijst als bijlage toegevoegd waarin je aan kan geven waar je voorkeur naar uit gaat. Wij doen ons best om iedereen in te delen naar zijn of haar voorkeur. Graag willen wij vragen om de bijlage voor 23 december ingevuld terug te sturen naar het mail adres: spooktocht.hvhuissen@hotmail.com

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Vivian Kuster en Muriël van de Beeten
Event Marketing studenten van het Rijn-IJssel.

Bijlage:Aanmelding vrijwilligers

 1. Orval vBOLOgKiIIST 6 6 2022 lasix renogram

Categorieën

Volg ons

Nieuwsbrief

Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

Hoofdsponsors

Organisatie

H.V. Huissen
Nieuwediep 1b
6851 GB, Huissen

KVK: 40121165

Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

Meld je aan voor de proeftrainingen!

Wat jammer dat je gaat!

Recognice Payment Obligation*
Recognize Cancellation Date*

Wordt lid van H.V. Huissen!

1
Persoonsgegevens
2
Lidmaatschap
3
Afronden
  Accept Automatic Collections*
  Accept Terms & Conditions*

  Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

  Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

  Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

  We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!