Beste dames/ heren,spooktocht

Op zaterdag 14 januari organiseren wij een spooktocht voor de jeugd teams van de vereniging. Dit zal van 12 tot 11/ 12 uur duren. De opbouw gaat om 12 uur van start, het programma begint om 17:30 uur en zal duren tot 22:30 uur. Om 22:30 uur verwachten wij dat de laatste groep binnen is. Hierna sluiten we de avond af en is er nog een mogelijkheid om wat te blijven drinken om de avond gezellig af te sluiten.

Wij zouden het erg fijn vinden om van jullie hulp te krijgen op vrijwillige basis. Jullie hulp kunnen wij erg goed gebruiken bij de op- en af bouw van het evenement, als spook (het verstoppen op plekken op de route en het laten schrikken van de kinderen) of als begeleider van de groepen die de tocht gaan lopen.

Er is een lijst als bijlage toegevoegd waarin je aan kan geven waar je voorkeur naar uit gaat. Wij doen ons best om iedereen in te delen naar zijn of haar voorkeur. Graag willen wij vragen om de bijlage voor 23 december ingevuld terug te sturen naar het mail adres: spooktocht.hvhuissen@hotmail.com

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Vivian Kuster en Muriël van de Beeten
Event Marketing studenten van het Rijn-IJssel.

Bijlage:Aanmelding vrijwilligers