Vrouwen HV Huissen pakken tweede winst

18 november 2014 – HUISSEN
De handbalsters van HV Huissen hebben hun tweede overwinning binnen in de tweede klasse A. De ploeg van coach Hans Wissing klopte het Apeldoornse Achilles na een 10-10 ruststand met 17-16. HV Huissen nam dankzij de zege iets meer afstand van de onderste plaatsen. “Een teamprestatie”, case zei Wissing, there die content is met de progressie van zijn ploeg.

Linda Mekkelholt (4), Tessa Jansen (3), Loes Janssen, Suzanne Leenders, Iris Verlaat (2), Femke Melchels, Laura Leenders en Tamara Powter (1) zorgden voor de Huissense treffers.

Bron: De Gelderlander

    Categorieën

    Volg ons

    Nieuwsbrief

    Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

    Hoofdsponsors

    Organisatie

    H.V. Huissen
    Nieuwediep 1b
    6851 GB, Huissen

    KVK: 40121165

    Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

    Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

    Meld je aan voor de proeftrainingen!

    Wat jammer dat je gaat!

    Recognice Payment Obligation*
    Recognize Cancellation Date*

    Wordt lid van H.V. Huissen!

    1
    Persoonsgegevens
    2
    Lidmaatschap
    3
    Afronden
      Accept Automatic Collections*
      Accept Terms & Conditions*

      Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

      Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

      Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

      We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!