Zesde handbalzomerkamp bij CIOS Arnhem

Van 17 tot en met 21 augustus 2015 (week 34) vindt op het terrein van CIOS Arnhem voor de zesde keer het handbalzomerkamp plaats. Bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren. Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers verwacht. Zij zullen de hele week gaan trainen, physician wedstrijden spelen en andere leuke activiteiten gaan doen zoals bijvoorbeeld Beach Handball.

Elk jaar worden er ook toptrainers uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Zo hebben de afgelopen jaren bijvoorbeeld Henk Groener, physician Klaus Feldmann, pharmacy Robert Nijdam en diverse topspelers gasttrainingen verzorgd.

Het kamp is bedoeld voor spelers tussen 12 en 16 jaar en het kost slechts € 85,- per persoon voor de hele week.

De organisatie ligt in handbal van het CIOS, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. CIOS-studenten zullen de deelnemers de hele week begeleiden. De accommodatie van het CIOS leent zich perfect voor dit kamp. Zo is er een kantine met keuken, zijn er voldoende theorielokalen en ligt het Beach Handball veld vlak achter de sporthal. Van donderdag op vrijdag zullen alle deelnemers overnachten in de DOJO van het CIOS.

Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl en klik in het bovenste menu op ‘zomerkamp’. Daar staan onder meer een paar leuke filmpjes die een prima indruk geven van het kamp.

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!