Van 17 tot en met 21 augustus 2015 (week 34) vindt op het terrein van CIOS Arnhem voor de zesde keer het handbalzomerkamp plaats. Bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren. Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers verwacht. Zij zullen de hele week gaan trainen, physician wedstrijden spelen en andere leuke activiteiten gaan doen zoals bijvoorbeeld Beach Handball.

Elk jaar worden er ook toptrainers uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Zo hebben de afgelopen jaren bijvoorbeeld Henk Groener, physician Klaus Feldmann, pharmacy Robert Nijdam en diverse topspelers gasttrainingen verzorgd.

Het kamp is bedoeld voor spelers tussen 12 en 16 jaar en het kost slechts € 85,- per persoon voor de hele week.

De organisatie ligt in handbal van het CIOS, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. CIOS-studenten zullen de deelnemers de hele week begeleiden. De accommodatie van het CIOS leent zich perfect voor dit kamp. Zo is er een kantine met keuken, zijn er voldoende theorielokalen en ligt het Beach Handball veld vlak achter de sporthal. Van donderdag op vrijdag zullen alle deelnemers overnachten in de DOJO van het CIOS.

Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl en klik in het bovenste menu op ‘zomerkamp’. Daar staan onder meer een paar leuke filmpjes die een prima indruk geven van het kamp.