Bekijk onze webshop!

Zondag kampioenswedstrijd Heren A

De Heren A1 van Hv Huissen hebben tot dusver een imponerend seizoen. Van de 14 gespeelde wedstrijden ging er slechts 1 wedstrijd verloren tegen de nummer 2 ” Olympia ’89”. Ook afgelopen weekend werd er weer ruim gescoord tegen HV duiven en werd de wedstrijd gewonnen met 35-26. Door verlies eerder dat weekend van beide “concurrenten”  Olympia en Reehorst staan de mannen van Huissen maarliefst 11 punten voor op de nummer 2. Deze marge is zo riant dat ze aankomende zondag 13:45 al kampioen kunnen worden in een spannende wedstrijd tegen Reehorst.

Deze imponerende prestatie verdient een volle tribune om de mannen zo vroeg in het seizoen naar het kampioenschap te schreeuwen!

Komen jullie allemaal aankomende zondag 29 Januari om 13:45 naar de Brink om de Heren aan te moedigen?

  Categorieën

  Recente berichten

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2023 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!