HV Huissen zoekt vrijwilligers

De afgelopen jaren heeft HV Huissen heel veel mooie (sport) prestaties neergezet als vereniging. Om zelf, mind of je zoon of dochter te kunnen laten sporten is het vandaag de dag niet meer mogelijk om dit zonder vrijwilligers te doen.

Onze handbalvereniging heeft de afgelopen jaren op vele fronten, zoals veel verenigingen, te maken gekregen met een terugtrekkende beweging aan vrijwilligers, desondanks zijn wij wel de grootste jeugd handbalvereniging van Gelderland geworden! Om dit allemaal in stand te blijven houden is de vereniging dringend op zoek naar een groot aantal vrijwilligers.

Ben je iemand die het verenigingsleven een warm hart toedraagt? Ben je iemand die graag een bijdrage wilt leveren dan willen wij je erop wijzen dat wij nog verschillende functies vacant hebben.

Secretaris dagelijks bestuur

Ben je iemand die een ambitieuze vereniging in goede banen wilt leiden met een verscheidenheid aan taken? De externe en interne communicatie naar belangrijke stakeholders wilt begeleiden? Een spilfinctie wilt hebben binnen onze vereniging? Kijk dan hier voor de functieomschrijving van Secretaris.

Technisch Manager

Ben je iemand die de technische ontwikkeling van de handbalspelers wilt vormgeven? Beschik je over een goede kijk op het handbal van de toekomst en heb je daarnaast oog voor detail? Kijk dan hier voor de functieomschrijving van Technisch Manager.

Vrijwilligerscoördinator

Het verenigingsleven van vandaag de dag is uitdagend en kan niet bestaan zonder vrijwilligers! Bent je iemand die dit goed handen en voeten wil en kan geven? Kijk dan hier voor de functieomschrijving van Vrijwilligerscoördinator.

Notulist jeugd en dagelijks bestuur

Een goede verslaglegging van een overleg is een kunst die niet iedereen goed beheert. Voor zowel het dagelijks bestuur als voor het jeugdbestuur zijn wij naarstig op zoek naar een Notulist. Ben jij die teamspeler die accuraat is en wil jij deze belangrijke functie achter de schermen uitoefenen? Kijk dan hier voor de functieomschrijving van Notulist.

 Scheidsrechterscoördinator

Een (oefen)wedstrijd kan niet gespeeld worden zonder een scheidsrechter. De coördinator die de vereniging zoekt plant de scheidsrechters in en stemt dit af met het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Ben je iemand die nauwkeurig is en het leuk vindt om achter de schermen een belangrijke taak uit te oefenen? Kijk dan hier voor de functieomschrijving van Scheidsrechterscoördinator.

Scheidsrechter

Kun jij een wedstrijd lezen en schrijven en vind jij het geweldig om een leuke handbal wedstrijd in goede banen te leiden, dan is scheidsrechter zijn echt iets voor jou! Kijk hier voor de functieomschrijving!

Trainers & Coaches

De spelers van HV Huissen willen allemaal dolgraag trainen en spelen en om dit goed te regelen zijn er trainers en coaches nodig. Ben jij diegene die het leuk vindt om te trainer of om te coachen? Kijk dan hier voor de functieomschrijving.

Dit was een greep uit de openstaande vacatures. Zonder vrijwilligers wordt het lastig om de handbalsport te blijven beoefenen. Heb je interesse in een van bovengenoemde functies of wil je de vereniging op een andere manier helpen? Laat het ons weten!
Vriendelijke groet,

Bestuur HV Huissen

  Categorieën

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Belangrijke informatie over de vereniging delen wij regelmatig via onze nieuwsbrief.

  Hoofdsponsors

  Organisatie

  H.V. Huissen
  Nieuwediep 1b
  6851 GB, Huissen

  KVK: 40121165

  Copyright H.V. Huissen 2024 © Alle rechten voorbehouden.

  Website gemaakt en beheerd door: VIDIAN Online

  Meld je aan voor de proeftrainingen!

  Wat jammer dat je gaat!

  Recognice Payment Obligation*
  Recognize Cancellation Date*

  Wordt lid van H.V. Huissen!

  1
  Persoonsgegevens
  2
  Lidmaatschap
  3
  Afronden
   Accept Automatic Collections*
   Accept Terms & Conditions*

   Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend met één jaar verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend door het daarvoor bestemde afmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend in te leveren bij de ledenadministratie en wel uiterlijk op 30 juni, de laatste dag van het verenigingsjaar. Bij beëindiging van het lidmaatschap is de contributie altijd tot het einde van het lopende verenigingsjaar verschuldigd !!!

   Bij H.V. Huissen hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van elk lid. We verwachten dat ook jij een bijdrage levert, want samen met andere vrijwilligers maken we onze vereniging gastvrij en levendig. Samen zorgen we ervoor dat al onze doelen en activiteiten worden gerealiseerd.

   Iedereen heeft eigen interesses en sterke punten. Daarom geven we je de kans om aan te geven welke taken of werkzaamheden binnen de vereniging jou het meeste aanspreken. We willen dat je kunt schitteren in wat je leuk vindt. Onze coördinatoren staan klaar om je te begeleiden en je alle nodige informatie te geven.

   We willen je nu alvast hartelijk bedanken voor je bereidheid om mee te werken! Samen kunnen we H.V. Huissen nog beter maken en ervoor zorgen dat iedereen met plezier deel uitmaakt van onze vereniging. Doe mee als vrijwilliger en draag bij aan ons succes!